Hotel Szeifert
Despre Hotel

Hotelul Szeifert și-a deschis porțile pentru oaspeți în 2012, în centrul orașului balnear Sovata, la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu, chiar pe malul Lacului Negru. Hotelul nostru poate găzdui 104 persoane în trei clădiri. Pe terasa restaurantului nostru 70 de persoane pot degusta preparate din bucătăria locală, transilvăneană și internațională, în același timp. În afara restaurantului, oaspeții noștri se pot relaxa în barul nostru și se pot bucura de o selecție largă de băuturi.

Hotelul nostru nu este potrivit doar pentru cupluri și oameni de afaceri, ci și pentru conferințe. Cele două săli de conferințe ale noastre oferă un spațiu de instruire adecvat pentru 30 sau chiar pentru 70 de persoane. Iar după o zi plină de experiențe, oricine se poate folosi de facilitățile noastre extinse de wellness pentru a-și încheia sejurul într-un mod extravagant.

Hotelul Szeifert este deschis pe tot parcursul anului pentru a le oferi oaspeților noștri o experiență specială și elegantă în inima orașului Sovata.

Istoria hotelului Szeifert

Hotelul Szeifert și-a deschis porțile în 2012 în centrul orașului balnear Sovata, la 5 minute de mers pe jos de Lacul Ursu, direct pe malul Lacului Negru, cu 16 camere și 56 de paturi (în clădirea A). 

În 2014, hotelul nostru a câștigat premiul pentru hotelul străin al anului în cadrul concursului "Hotelul anului" organizat de platforma de rezervări Szallas.hu. Acest lucru s-a datorat nu numai camerelor confortabile ale hotelului, ci și profesionalismului și ospitalității colegilor noștri și gamei largi de servicii de wellness oferite de Hotelul Szeifert.

În 2016, am reușit să deschidem o nouă aripă a hotelului nostru (așa-numita clădire B) cu 24 de camere de 4 stele, unde putem găzdui în același timp încă 48 de oaspeți.

Datorită îmbunătățirilor continue, în 2018, în clădirea "A", am dezvoltat 3 camere unice, "Luna de miere" (cu pat cu baldachin), "Romantic" și "Vintage", iar în 2020, am reușit să renovăm și să reamenajăm încă 3 camere, în timpul pauzei forțate din cauza virusului coroanei. Apartamentul A-11 a devenit o "Suită prezidențială" de lux, cu un balcon foarte mare (peste 30 m²), apartamentul A-19 a devenit o "Business Suite", în timp ce camera A-13 a devenit "Camera Norocului". 

În 2022, am fost martori la următoarele reîmprospătaro: 2 apartamente de la etajul 3 au fost transformate, unul dintre ele "mândrindu-se" cu numele "Belvedere" datorită priveliștii sale de neegalat, iar celălalt a fost numit "Fitness".

Zona de wellness a hotelului se mândrește acum cu o sală de masaj, o sală de relaxare magnetică, saune, jacuzzi, piscine exterioare cu apă caldă cu apă sărată și o terasă la soare, unde oaspeții noștri se pot relaxa și destinde.

Camerele și suitele noastre sunt dotate cu minibar, seifuri, televizoare cu ecran mare, băi practice, internet gratuit prin cablu și Wi-Fi. Cele mai multe au, de asemenea, un balcon privat.

Hotelul nostru este prietenos cu copiii, având o zonă de joacă, o cameră de X-box, dar și ping-pong etc. La cerere, se poate organiza servicii de îngrijire calificată a copiilor.

Oferim oaspeților noștri băuturi răcoritoare, cocktailuri, cafele în barul Szeifert. În restaurantul nostru se servesc specialități transilvănene și locale făcute în casă, precum și o selecție de preparate din bucătăria internațională.

Hotelul Szeifert dispune de o sală de evenimente în fiecare dintre cele două clădiri ale sale, unde puteți organiza conferințe mici și traininguri (A:30 de persoane; B:70 de persoane). Am renovat și am extins terasa noastră la 70 de locuri, până la malul Lacului Negru și am creat, de asemenea, posibilitatea de a încărca mașini electrice. 

Considerăm o mare recunoaștere faptul că, datorită muncii noastre de calitate și datorită îmbunătățirilor continue, Travelminit a acordat primul premiu la categoria Hotelul Anului în România în 2019 Hotelului Szeifert din Sovata, pe baza recenziilor clienților și a deciziei juriului profesionist.

Personalul hotelului nostru vorbește atât limba maghiară, cât și română!

Hotel Szeifert - Comoara de pe malul lacului vă așteaptă pe dumneavoastră și familia dumneavoastră pe tot parcursul anului!

Sovata

Lacul Ursul

Una dintre cele mai cunoscute și mai populare stațiuni balneare din Transilvania este orașul Sovata, care găzduiește și Lacul Ursu, cel mai mare lac heliotermic din lume. Acesta este situat în județul Mureș, nu departe de capitala acestuia. Este cel mai mare municipiu din Țara Sarelui și este renumit pentru tratamentele sale balneo-fizioterapeutice. Pe lângă o gamă largă de tratamente, și scăldatul în apele Lacului Ursului este recomandat pentru efectele sale pozitive asupra sănătății.