Receptie

Serviciu de 24 de ore

Receptie

Vă stăm la dispoziție în limbile maghiară, română și engleză.

Parcare

Cu plată

Parcare

Fiecare cameră are parcare monitorizată video

Camere de trei
și patru stele

cu 2, 4, 6, 8 paturi

Camere de trei
și patru stele

Camerele noastre oferă o atmosferă plăcută și primitoare, cu toate facilitățile de care aveți nevoie pentru a-ți face șederea cât mai confortabilă.

Săli de conferințe

Spațioase și moderne

Săli de conferințe

Două săli de evenimente:

• Clădirea "A" - pentru 30 de persoane

• Clădirea "B" - pentru 70 de persoane

Mic dejun

Tip bufet

Mic dejun

La noi ziua începe cu o masă delicioasă, care include un mic dejun tip bufet gustos cu specialități locale: zacuscă, salată de vinete cu maioneză, mămăligă, brânză de oaie și multe altele.

Restaurant

Bucătărie internațională și ardelenească

Restaurant

Așteptăm oaspeții noștri cu specialități locale și ardelenești făcute în casă, precum și cu o selecție de preparate din bucătăria internațională.

Barul Lobby

Specialități de cafea și cocktailuri

Barul Lobby

Relaxează-te în barul din holul hotelului, unde îți oferim băuturi clasice, cafele speciale și cocktailuri pregătite cu măiestrie. Cu o atmosferă plăcută și un personal prietenos, este locul perfect pentru o băutură răcoroasă sau pentru o seară cu prieten

Terasă Grill

Situată pe malul lacului

Terasă Grill

Bucură-te de mâncăruri delicioase la grătar și de priveliștea uimitoare de pe malul Lacului Negru de pe terasa noastră grill. Puteți alege printre altele mititei, ceafă de porc sau aripioare de pui la grătar.

Testimonials

Impresii și păreri

În anul 2014, munca minuţioasă a hotelului nostru, ospitalitatea şi serviciile de înaltă calitate a colegilor noștri, care sunt garantate de Hotelul Szeifert, au fost recunoscute de către un juriu de înaltă clasă și a fost ales hotelul anului de către comisia de specialitate, în concursul „Év szállása” („Hotelul Anului”) organizat pe site-ul Szállás.hu

Rezervare

+(40) 265 570 108

Contactați-ne

CAMERE ȘI APARTAMENTE

La formularul de rezervare